Ung mand truet på livet i røveri om stjålne puffbars

Profilbillede
dato

En 16-årig dreng fra Holbæk kommune blev tirsdag middag truet på livet med en pistollignende genstand og tvunget til at aflevere sit ur, i en sag der involverer fire unge og en 43-årig mand fra Kalundborg og Lejre kommuner.

Sagen, der startede tirsdag middag, tog en alvorlig drejning, da den 16-årige blev konfronteret og truet af de fem mistænkte. Motivet bag den skræmmende episode synes at være en strid om stjålne puffbars, hvilket førte til røveri, trusler og afpresning mod den unge mand og hans tre jævnaldrende kammerater.

De involverede blev anholdt onsdag aften, efter en intensiv efterforskning. De fem mistænkte er nu sigtet for en række alvorlige forbrydelser, herunder røveri, trusler, afpresning og uddeling af såkaldte dummebøder til de fire unge ofre.

Ved ransagningen af de mistænktes ejendomme lykkedes det politiet at finde det frarøvede ur og en peberspray, men ingen pistollignende genstande blev fundet. Dette rejser spørgsmål om den præcise natur af de trusler, de unge blev udsat for.

Kilde: Politiets Døgnrapport