Pædagogisk leder med fagligt og relationelt overskud til privat børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores nuværende leder må stoppe af helbredsmæssige årsager

søger vi en pædagogisk leder til vores børnehus, som er en del af Kundby Friskole. Børnehuset er normeret til 25 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du bliver en del af det positive og energiske samarbejde med den pædagogiske leder af Fritteren, viceskoleleder og skoleleder, med forventningen om, at du udover at lede vores børnehus også finder det interessant, at arbejde med vores samlede institutions mål, bl.a. om at være førstevalget for medarbejdere samt forældre i vores store opland.

Vi karakteriserer os selv som tydelige på vores værdier, vi sætter børnenes trivsel FØRST, vi arbejder med hoved, hænder og hjerte med fokus på udeliv, anerkendelse og ud-dannelse. Vores medarbejdere er dygtige og engagerede, og vores forældre er opbakkende omkring vores hverdag. Vores børn skal trives og udvikle sig gennem leg, vi har fokus på fællesskaber og vi arbejder aktivt med Fri for Mobberi.

Vi søger en leder, der vil være en del af vores nyeste visionsplaner, som bl.a. indbefatter en udvidelse af de fysiske rammer for børnehuset. Din opgave i dette vil være at sikre de pædagogiske miljøer og skabe ro og sammenhæng for vores børn, forældre og personale i denne proces.

Du vil træde ind i en velfunderet organisation med et velfungerende børnehus og stjernemedarbejdere, hvor det forventes, at du kan stikke en finger i jorden, men også at du kommer med energi, og at du kan løfte vores pædagogiske visioner endnu højere. Du skal være personale- og faglig pædagogisk leder, og vil blive inddraget i de strategiske ledelsesbeslutninger, der tages af skoleleder og bestyrelse, i hvilken der er et godt og lydhørt samarbejde.

Om dig 

  • Du er pædagogisk uddannet og har ledelseserfaring
  • Du hviler på et stærkt teoretisk og praktisk pædagogisk grundlag
  • Du arbejder ud fra en anerkendende, relationel og ressourceorienteret tilgang både ift. forældre og medarbejdere
  • Du er opsøgende og nysgerrig på de enkelte medarbejderes kompetencer og velbefindende – ligeså i forhold til børn og forældre
  • Du er kommunikativ stærk, velovervejet, går forrest og motiverer
  • Du er tydelig og inddragende i ledelsesstil, du formår at facilitere arbejdet omkring pædagogiske processer, samt ved møder med eksterne samarbejdspartnere
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt med stort overblik, samtidig med at du er deltagende i arbejdet på gulvet, så du ved, hvad der rører sig i huset

Ansøgning og ansættelsesproces

Motiveret ansøgning inkl. CV og relevante bilag sendes til: skoleleder@kundbyfriskole.dk

Ansøgningsfrist: søndag den 11. juni

Samtaler forventes afholdt den 13. juni

For kandidater, der går videre til anden samtale, indhentes der referencer forud for denne.

Tilstede ved samtalerne vil være skoleleder, pædagogisk leder af BHU, bestyrelsesmedlem, TR + AMR for det pædagogisk personale samt en medarbejderrepræsentant.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst indgået mellem BUPL og Friskoleforeningen. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børne – og straffeattest.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023.

Læs mere om os på www.kundbyfriskole.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Selvejende institution Kundby Friskole, Trønningevej, 4520 Svinninge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: skoleleder@kundbyfriskole.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841359

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet