Pædagog søges til hver anden weekend hos skøn familie

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig pædagog, der har lyst til at aflaste og hjælpe en familie og deres to skønne tvillingedrenge, hver anden weekend.

Familien bor nær Kalundborg, i naturskønne omgivelser. Drengene har infantil autisme, udviklingsforstyrrelse og er begyndt at udvikle deres sprog. Familien har brug for hjælp til basale omsorgsopgaver og aktivering. De holder meget af at være udenfor, og der er masser af plads til leg både indenfor og ude. 
Der vil altid være én af forældrene til stede, så du vil aldrig være alene med opgaven. 

Drengene går til daglig i institution og er i god udvikling, de kan få nedsmeltninger som kommer til udtryk ved at slå hovedet i gulvet og blive rigtig kede af det. Dog kan man nå lagt ved at aflæse og aflede inden situationen opstår. Da drengene er 3 år, vil der i opgaven være personlig pleje. 

Det er vigtigt at du er fysisk mobil og aktiv, da tingene går stærkt med drengene. Du skal helst have noget erfaring med autisme og med børn – du må meget gerne være uddannet pædagog/SSA. 
Det vigtigste i opgaven er at du er omsorgsfuld, robust og er god til at aflede og aflæse drengene. 

Vagter og mødetider

Mandag og Tirsdag kl. 15 - 19  samt hver anden weekend kl. 9 - 18 (lørdag og søndag) i ulige uger.
- Byd ind med det du kan. 
 

Der er allergi i familien, så det er utroligt vigtigt, at de dage man er på vagt hverken bruger parfume, stærkt duftende vaskemiddel, tobak, røgluft mm.

- Der er kat i familien, så du skal kunne tåle kat. 
 
Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler, vi træffes begge på telefon 36 34 79 00 - tryk 5 og tryk 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136092

Via e-mail: tes@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5825430

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet