Nyt fra Svinninge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Svinninge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kobjældevej, Store-Fuglede

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

 

Tyveri fra køretøjer:

Grønlykkeparken, Greve
Langelandsvej, Køge
Hvedevænget, Tuse, Holbæk
Bakkedraget, Hørve (2 forhold)
Industrivej, Hørve
Elmkær, Hørve
Engmosevej, Hørve (2 forhold)
Dragsmøllevej, Hørve
Langager, Roskilde
Hovedgaden, Svebølle
Strandvang, Roskilde 
Gl. Skovvej, Svebølle
Nyvej, SvebølleFabriksvej, Svebølle

 

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

Kl 07.26 kom der melding om et færdselsuheld, hvor to biler var stødt sammen. En personbil ført af en 39-årig kvinde fra Slagelse bremsede op på grund af forankørende trafik, men blev ramt bagfra af en bil ført af en 40-årig mand fra Falster. Uheldet skete dog med så lav fart, at der ikke var nogen personskade.

 

Færdselsuheld – Blågårdsvej, Greve

Kl 07.41 skete der endnu uheld, denne gang da en 23-årig kvinde fra Greve kom kørende mod syd, da hun tilsyneladende overså en personbil ført af en 23-årig kvinde fra Storkøbenhavn, der holdt foran hende og ventede på at kunne svinge til venstre. Også dette uheld skete dog med så lav fart, at der ikke var nogle alvorlige personskader.

 

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl 08.24 stødte to biler sammen. Tilsyneladende mistede en 41-årig kvinde fra Lolland herredømmet over sin bil og ramte først ind i midterautoværnet og derefter ind i en anden bil på motorvejen, heldigvis uden at der skete nogen alvorlig personskade.

 

Påvirket fører – Ringstedvej, Svinninge

Kl 09.50 standsede politiet en 24-årig mand fra Sorø i en rutinemæssig kontrol. Patruljen mistænkte, at manden var påvirket, og patruljebilen narkometer bekræftede dette. Manden blev derfor sigtet og var anholdt i forbindelse med, at der blev udtaget en blodprøve – derefter blev han løsladt. Manden vil få afgjort sagen, når resultatet af blodprøve kommer politiet i hænde.

 

Mand i mistænkelig vest – Sportsvej, Tølløse

Kl 10.35 fik politiet melding om, at der skulle gå en mand rundt i skudsikker vest nær en skole i området. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var helt så dramatisk. Der var rettelig tale om en yngre mand iført en vægtvest, der bruges ved cross fit.         

 

Butikstyveri – Smedelundsgade, Holbæk

Kl 11.39 blev det anmeldt fra et supermarked, at personalet havde stoppet to 16-årige drenge fra lokalområdet, der havde stjålet to energidrikke, en højtaler og powerbank. Børnenes forældre blev tilkaldt og drengene erkendte da også tyveriet. Der sker nu underretning af de sociale myndigheder i kommunen. 

 

Butikstyveri – Kordilgade, Kalundborg

kl 12.08 bemærkede personalet i et supermarked, at en 15-årig pige fra Vestsjælland gik igennem kasselinjen med et pandebånd, som hun ikke havde betalt for. Hendes mor blev tilkaldt for at overvære afhøringen af pigen, og samtidigt blev de kommunale myndigheder underrettet om sagen.

Tyveri af diesel – Flinterupvej, Store-Fuglede, Kalundborg

Kl 12.52 blev det anmeldt, at der var stjålet ml 800 og 1000 liter diesel fra en tank, der stod i kælderen under et skur. Politiet skal igen gøre opmærksom på, at de høje energipriser kan gøre det attraktivt for indbrudstyve at gå efter brændstof, gasflasker, brænde m.v.

Færdselsuheld – Østre Ringvej, Ringsted

Kl 14.02 skete der et færdselsuheld, da en 77-årig kvinde fra Slagelse ville overhale en jorddumper og overså, at føreren af jorddumperen var i gang med at udføre et venstresving. Uheldet skete dog med så lav fart, at der ikke var nogle alvorlige personskade.

Hurtig og dyr køretur – Darupvej, Roskilde

Kl. 14.02 målte en patrulje en bilist med lasermåler, som kørte mindst 83 km/t på en strækning, hvor man må køre 50 km/t. Føreren af bilen – en 20-årig mand fra Jyderup, blev sigtet for hastighedsovertrædelsen og blev desuden oplyst om, at overtrædelsen udløser et kørselsforbud samt en bøde på 4200 kr. samt 500 kr. til offerfonden, da hastighedsovertrædelsen overskred 70% i forhold til den tilladte hastighed på stedet. 

Butikstyveri – Kordilgade, Kalundborg

kl 14.16 bemærkede personalet i et supermarked, at to 13-årige drenge fra lokalområdet gik igennem kasselinjen med et tyggegummi og kondomer, som de ikke havde betalt for. Forældrene blev tilkaldt for at overvære afhøringen af de to drenge, og samtidigt blev de kommunale myndigheder underrettet om sagen.

Kørsel uden førerret – Hornsherredvej, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 17.20 standsede en patrulje en bil, som blev ført af en 42-årig mand fra Valby, som ikke kunne fremvise et gyldigt kørekort. Da det er tredje gang, at manden bliver stoppet uden gyldig førerret, beslaglagde politiet hans bil. 

Narkokørsel uden førerret – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 18.25 blev en 28-årig mand fra Glostrup sigtet for kørsel uden førerret samt i narkotikapåvirket tilstand. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, derefter blev han løsladt. Sagerne afgøres, når politiet har modtaget resultatet af blodprøven.

 

Færdselsuheld – Lindenborgvej/Ringstedvej, Roskilde

Kl 20.53 kom der melding om et færdselsuheld, hvor to biler var stødt sammen. Bilerne blev ført af en 80-årig mand fra Lejre og en 55-årig kvinde fra Lejre. Uheldet skete dog med så lav fart, at der ikke var nogen personskade.

Beruset mand skabte uro – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 21.22 ringede en 37-årig mand 112, da en anden mand havde udøvet hærværk mod anmelderen dør og havde truet anmelderen med en kniv. Politiet kom hurtigt frem til adressen, hvor de anholdt en 31-årig beruset mand og beslaglagde kniven. Den 31-årige blev taget med på politistationen, hvor han skal afhøres til sagen. 

 

Mand anholdt for vold og trusler – Holbækvej, Holbæk

Kl. 21.51 kom et alarmopkald om, at en 34-årig mand fra Jyderup var blevet tildelt slag og spark af en 40-årig mand – ligeledes fra Jyderup. Den 40-årige havde efterfølgende truet den 34-årige med en geværlignende genstand. Da anmeldelsen lød på våben, tog politiet ingen chancer og kom talstærkt frem til stedet, hvor de uden dramatik anholdt den 40-årige mand. Politiet ransagede huset, hvor et gevær blev sikret. Den 40-årige er nu i politiets varetægt, hvor han skal afhøres, om det skal, og det skal vurderes, om der er grundlag for at fremstille manden i grundlovsforhør.

 

Togpassager uden billet kom med på politistationen – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 22.34 måtte en patrulje assistere DSB, da en passager uden gyldig billet nægtede at oplyse navn, fødselsdag og bopæl til en kontrolafgift. Politiet anholdt kvinden og tog hendes med på politistationen. Kvinden, som er 36-år og fra Sverige, blev løsladt, da politiet havde fået oplyst hendes identitet, og hun kan nu se frem til en kontrolafgift for at køre uden billet.

 

Husfredskrænkelse – Damgårdsvej, Hørve – Odsherred

Kl. 23.10 anmeldte en kvinde, at der befandt sig en ukendt mand i hendes hjem, som var kommet ind i hjemmet og havde sat sig i hendes sofa, hvorefter han faldt i søvn. Politiet anholdt kort efter manden, som viste sig at være en 38-årig mand fra Svendborg, som fremstod uligevægtig. Manden blev taget med på politistationen, hvor han skal afhøres til sagen. 

 

Kvinde ville ikke betale for taxatur – Ivar Huitfeldtsvej, Køge

Kl. 04.45 måtte politiet assistere en taxachauffør, som havde en kunde, der efter afsluttet køretur ikke ville betale sin taxaregning. Politiets tilstedeværelse gjorde dog, at den 25-årige kvinde fra Køge som på andre tanker og betalte sit udestående. Patruljen kørte efterfølgende videre til andre opgaver.

 

Kraftig røg kom fra ulmende cigaretpakke – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 06.10 kom et alarmopkald om kraftig røglugt i en opgang. Politiet kom frem til stedet og fandt frem til årsagen. Det viste sig at være en cigaretpakke, som af ukendte årsager var antændt, hvilket gav kraftig røgudvikling. Gløderne i den ulmende cigaretpakke blev slukket af politiet.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi