Ny pris for grønnere byggerier

Foto: Holbæk Kommune.
dato

Holbæk Kommune er blevet en del af NonHazCity 3-projektet, der sigter mod at fremme grønnere byggerier i Østersøregionen.

Projektet har introduceret NonHazCity Building Award, en pris der anerkender de bedste politikker inden for byggeri på lokalt, regionalt og nationalt niveau.

Prisen fokuserer på politikker, der beskytter mennesker og miljøet mod farlige kemikalier i bygninger, samtidig med at der integreres genanvendelse, giftfrie materialer og klimaneutralitet.

Viceborgmesteren i Tallinn, Joosep Vimm, understreger kommunernes ansvar for at beskytte borgere og miljøet mod farlige kemikalier og bidrage til klimaneutralt og cirkulært byggeri.

Alexandra Wandel, formand for ledelsen i World Future Council, opfordrer alle til at indsende nomineringer til prisen for at inspirere til innovative løsninger.

Prisen blev annonceret på konferencen "Driving change: empowering sustainability through green governance," der blev afholdt som en del af Tallinns Green Technology Week.

Konferencen samlede byer, virksomheder og eksperter for at drøfte grøn offentlig indkøbspolitik og støtte til bæredygtigt forbrug og produktion.


https://holbaek.dk/nyheder-og-presse/nyheder/politik/2023/ny-pris-for-groennere-byggerier/
Kilde: Holbæk Kommune