Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Svinninge - mandag den 1. marts

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Svinninge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Kastholmvej, Osted, Lejre
Tåstruphøj, Holbæk

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Sneppevej, Ugerløse
Lærketoften, Gørlev
Søkrogen, Gørlev
Ægirsvej, Allerup, Holbæk
Agersøvej, Hårlev
Knøsen, Greve
Mårbjerg, Store-Heddinge
Hulvejen, Solrød Strand
Munkegade, Store-Heddinge
Sleipnersvej, Allerup, Holbæk
Idrætsvej, Hørve
Østre Parkvej, Ringsted
Rønneholmen, Solrød Strand
Brogade, Ringsted

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Pogebanken, Herfølge

 

Fredag – lørdag

 

Udlænding med falsk id udvist – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 09.55 standsede politiets indsatsleder en varebil på Ringstedvej i en rutinekontrol. I bilen traf politiet en 32-årig mand fra Vanløse og bag rattet en udenlandsk mand, som fremviste et rumænsk kørekort tilhørende en 46-årig mand. Manden med det rumænske kørekort havde et indrejseforbud i Danmark, så han blev anholdt og taget med til stationen. Ved tjek af mandens fingeraftryk fandt politiet frem til, at den anholdte havde oplyst falsk identitet. Politiet fandt frem til, at den anholdte i virkeligheden var en 47-årig mand fra Marokko. Han blev sigtet for dokumentfalsk, idet det rumænske kørekort ikke var ægte. Derudover blev han sigtet for ulovligt ophold i Danmark.Han blev lørdag fremstillet ved Retten i Holbæk, hvor han blev idømt en straksdom på 60 dages fængsel og fik et indrejseforbud i Danmark i fire år. Den 47-årige vil blive udvist af Danmark, når han har afsonet sin dom.

 

Narko og våbenfund – Roskilde

Fredag eftermiddag var politiets narkohundepatrulje i den vestlige del af Roskilde, hvor de traf en personbil, som de standsede i en rutinekontrol. Bag rattet sad en 54-årige mand fra Roskilde, som politiet skønnede var narkopåvirket. Patruljen lod narkohunden snuse til bilen, og den fandt hurtigt frem til 21 salgsklumper hash og 13 pølsemandsposer med amfetamin. I bilen blev i alt fundet 34 gram hash og 17 gram amfetamin. Den 54-årige blev testet med narkometeret, som viste et negativt resultatet. Han blev anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg. Narkohundepatruljen kørte til den sigtedes adresse, hvor der blev fundet en pistol med skarpe patroner og yderligere 81 gram amfetamin, 1270 gram hash og 87 gram marihuana. Narko og pistol blev beslaglagt til sagen, og den 54-årige taget med til stationen til afhøring. Politiet mistænker, at den sigtede forud for anholdelsen har solgt en større mængde amfetamin og hash. Den 54-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling, som sigtet for narkoslag efter straffelovens regler. Retten fængslede ham til den 25. marts 2021. Retsmødet foregik for lukkede døre, så politiet kan ikke oplyse yderligere i sagen på nuværende tidspunkt.

 

Spirituskørsel på knallert – Rørvangsvej, Holbæk

Kl. 16.00 standsede politiet en 38-årig mand fra Gislinge, som kørte i spirituspåvirket tilstand på en lille knallert ad Rørvangsvej mod øst i Holbæk. Den 38-årige var desuden frakendt førerretten til at køre lille knallert, og blev derfor sigtet for spirituskørsel i frakendelsestiden. Han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 38-årige vil senere høre mere fra politiet i sagen.

 

Påvirket bilist stak af – Svallerup Bygade, Svallerup, Kalundborg

Kl. 18.38 gav en patrulje tegn til føreren af en personbil om at standse til en rutinekontrol i Ubby. Føreren satte i stedet farten op og kørte fra politiet, som satte efter bilen. Bilen standsedei en tilfældig indkørsel på Svallerup Bygade, hvor føreren forsøgte at forlade stedet. Politiet anholdt føreren, en 41-årig mand fra Kalundborg, som var påvirket både spiritus- og narkopåvirket og han var frakendt førerretten. Han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden i påvirket tilstand og fik udtaget en blodprøve. Den 41-årige blev herefter løsladt, og kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen. Bilens ejer blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden gyldigt kørekort.

 

Spirituskørsel med barn i bilen – Hovedgaven, Grevinge – Odsherred

Kl. 18.39 sigtede og anholdt politiet en 38-årig kvinde fra Hundested for spirituskørsel i en personbil ad Hovedgaden i Grevinge. Hun fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Med i bilen havde kvinden sin mindreårige søn, så patruljen orienterede de sociale myndigheder om sagen. Den 38-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.

 

Brand i sommerhus – Odinsvej, Hønsinge, Vig – Odsherred

Kl. 23.15 kørte politi og brandvæsen til en brand i et sommerhus i Hønsinge, Vig – Odsherred. Branden blev opdaget omkring kl. 21.45 af en nabo, som advarede beboeren og hjalp med at slukke ilden. Da brandvæsnet kom frem var ilden helt slukket og der var igen røg eller gløder. Brandvæsnet havde derfor ingen yderligere opgave på stedet. Politiet undersøgte brandstedet nærmere. Branden var opstået omkring træbeklædningen, som kun havde fået en mindre brandskade. Det var ikke muligt at fastslå brandårsagen, så politiets brandefterforskere skal undersøge stedet nærmere.

 

Lørdag – søndag:

 

Brand i sommerhusanneks – Vej 11, Jyderup Lyng, Vig – Odsherred

Kl. 08.41 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en anmeldelse om ildebrand i et sommerhus. Det viste sig dog ikke at være selve sommerhuset, men et anneks, hvor der var store flammer fra et elskab og røgudvikling som følge heraf. Branden blev hurtigt slukket, så skaderne begrænsede sig primært til elskabet og annekset. Brandårsagen var formentlig en kortslutning i de opsatte el-installationer, så der var ikke umiddelbart mistanke om, at nogen kunne drages strafferetligt til ansvar for brandens opståen. Ingen personer kom til skade ved branden.

Færdselsuheld – Skolevej / Byvej, Gislinge – Holbæk

Kl. 09.06 fik politiet via alarmcentralen melding om et færdselsuheld, idet en bilist og en cyklist var stødt sammen, så en ambulance var sendt til uheldsstedet. Det viste sig, at en 56-årig mand fra Gislinge var cyklet på kørebanen ad Byvej mod syd, da han i krydset ved Skolevej blev påkørt af en bilist. En 21-årig kvinde fra Gislinge var forinden uheldet kørt i en personbil ad Skolevej mod øst og ville i krydset svinge til højre ad Byvej mod syd. Umiddelbart efter fremkørsel over vigelinjen opdagede hun cyklisten lige foran bilen og kunne ikke undgå påkørsel af ham. Cyklisten blev tilset af ambulancepersonalet for en mindre hudafskrabning i ansigtet, men blev ikke indbragt til skadestuen, idet han i øvrigt var sluppet uden øvrige behandlingskrævende skader som følge af uheldet. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få belyst omstændighederne ved uheldet.

Butikstyveri – Gymnasievej, Køge

Kl. 10.40 anmeldte personalet i et supermarked, at en kvinde var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet nogle varer, selv om hun betalte for nogle få varer, inden hun forlod supermarkedet med de stjålne varer. Politiet fik kontakt til en 60-årig kvinde fra Køge, som ud fra videoovervågningen kom ind i supermarkedet med tomme indkøbsnet. Herefter gik hun rundt og fyldte varer i de medbragte indkøbsnet, inden hun henvendte sig ved kassen for at betale for nogle få øvrige varer.

Varerne i indkøbsnettene betalte hun ikke for, inden hun forlod butikken og på vej ud blev kontaktet af personalet med mistanken om, hun havde stjålet varerne i indkøbsnettene. Endvidere kunne personale se, at nogle af de stjålne varer ikke var solgt i løbet af lørdagen trods kvindens udsagn om, at hun tidligere på dagen havde købt varerne, men blot ikke fået en bon som bevis herpå. På den baggrund valgte politiet at sigte kvinden for tyveri af varerne, der udgjorde en samlet værdi på 1.955 kr. Hun kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når straffesagen skal afgøres.

Panik ved madlavning – Bjergmarken, Holbæk

Kl. 13.25 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en beboelsesejendom efter en anmeldelse om mulig ildebrand med røgudvikling til følge. Politiet var fremme få minutter senere og fik kontakt med en uskadt, 35-årig mandlig beboer i beboelsesejendommen. Røgen kom fra hans lejlighed, hvor der dog ikke var brand, men en meget kraftig stegeos fra madlavningen. Han havde følt, at han ikke kunne overskue røgudviklingen fra madlavningen og havde slået alarm til myndighederne. Der var dog ikke sket nogen skade på inventaret, men det var måske spørgsmålet, om maden var spiselig. Den del blandede politiet sig ikke i og forlod stedet sammen med brandvæsnet.

Færdselsuheld / narkokørsel – Skovgårdsvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 13.50 ønskede en 38-årig mand fra Svebølle ikke at blive standset af politiet, da han kom kørende i en personbil ad Skovgårdsvej. Da en patrulje vendte rundt på vejen for at standse ham med henblik på rutinemæssig kontrol, satte føreren hastigheden op og drejede ind ad en sidevej til en adresse på Kalundborgvej. Her fortsatte føreren med høj hastighed gennem en skarp kurve på sidevejen, hvilket bevirkede, at han mistede kontrollen over bilen og kørte delvist op ad en skrænt med noget bevoksning. Bag rattet i personbilen sad en narkopåvirket, 38-årig mand fra Svebølle, som var uskadt efter uheldet ligesom sin 12-årige søn som passager. Det viste sig, at den 38-årige ikke havde nogen førerret, som politiet havde inddraget i september 2020, fordi han ikke var mødt op til en kontrollerende køreprøve. Bilen var ejet af barnets moder, som ikke havde givet den 38-årige lov til at køre i den, så sigtelserne kom også til at omfatte uberettiget brug af personbil. Den 38-årige blev sigtet for de forskellige overtrædelser og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Det 12-årige blev afhentet af sin mor, og politiet udfærdigede en socialrapport til de sociale myndigheder om de oplevelser, som den 12-årige havde været udsat for. Den 38-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Uorden i supermarked – Udbyvej, Udby, Holbæk

Kl. 14.36 skyndte politiet sig til et supermarked, hvor der var opstået tumult med en mand, som nu blev tilbageholdt af andre kunder i supermarkedet. Der var tale om en 45-årig mand fra Svinninge, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og frihedsberøvet i den anledning. Han var meget opfarende og muligt påvirket af noget, så politiet vurderede, at han ikke kunne tage vare på sig selv.

I supermarkedet havde den 45-årige stået ved kasselinjen, da han af ukendte årsager blev aggressiv over for en 34-årig mand fra Holbæk, som også var kunde i supermarkedet. Den 45-årige forsøgte at overfalde den 34-årige, som sammen med andre kunder fik overmandet den 45-årige og fastholdt ham indtil politiets ankomst. Den 45-årige blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen frem til kort før midnat, hvor han blev løsladt. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Spiritus-/narkokørsel i frakendelsestiden – Kirkevej, Svinninge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 16.45 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand uden fast bopæl for kørsel i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand i en personbil, selv om han i forvejen var frakendt kørekortet og derfor slet ikke måtte være fører af køretøjet. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af cannabis, og da også et alkometer gav udslag over det tilladte, fik den 26-årige udtaget blodprøver til undersøgelse både for alkohol og euforiserende stoffer. Han blev løsladt efter blodprøveudtagelsen og kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet, når blodprøverne er blevet analyseret. Bilejeren kan også forvente en hilsen fra politiet, idet bilejeren er blevet sigtet for at overlade føringen af personbilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af køretøjet.

Spirituskørsel – Dragsmøllevej, Vindekilde, Hørve – Odsherred

Kl. 18.25 anholdt og sigtede politiet en 43-årig kvinde fra Svebølle for spirituskørsel i en personbil, som hun i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi hun i forvejen var frakendt førerretten. Kvinden blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring i anledning af sigtelserne.

Dreng på ulovlig knallert – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 19.25 standsede politiet en knallertkører, idet politiet havde mistanke om, at knallerten var konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt, ligesom knallertkøreren kørte uden lys. Knallerten blev ført af en 13-årig dreng fra Jyderup, som ikke kunne sigtes for overtrædelse af færdselsloven, fordi han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Politiet skrev i stedet for en socialrapport, så der senere kunne blive afholdt en bekymringssamtale med drengens forældre, der havde kendskab til, at han kørte ulovligt rundt på en knallert, der oven i købet var konstruktivt ændret.

Hjælpsom pige forulempet – Jernbanevej, Kalundborg

Kl. 20.59 anmeldte pårørende til en 15-årig pige fra Kalundborg, at hun i tidsrummet kl. ca. 19.50-20.00 var blevet forulempet af en fremmed mand, der havde spurgt hende om hjælp til nogle problemer med en cykel. Den 15-årige befandt sig ved en bænk ved Kalundborg station, men fulgte med manden til et område syd for jernbanesporene, hvor cyklen ifølge manden skulle befinde sig. Her havde den fremmede mand pludselig lagt sine hænder på pigens krop måske i et forsøg på at afklæde hende. Det lykkedes dog ikke, idet den 15-årige havde skreget op, hvorefter manden stak af til fods i østlig retning og forsvandt hurtigt i området.

Den fremmede mand blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 40-50 år, 185-195 cm høj, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Kortklippet fuldskæg, Talte: Dansk, Iført: Mørk joggingtrøje med striber, der var mørkere end trøjen, muligvis Adidas, mørke joggingbukser, sort strikhue og sorte arbejdshandsker.

 

Pigen blev efterfølgende afhentet af sine pårørende, som så senere på aftenen anmeldte forholdet. Politiet kunne konstatere, at pigen ikke havde lidt fysisk overlast, men var naturligt chokeret over oplevelsen. Endvidere undersøgte politiet området syd for jernbanesporene for eventulle spor, der kunne føre til identifikation af den mistænkte mand, som i øvrigt ikke blev fundet ved eftersøgning i Kalundborg by.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har opholdt sig i området ved Kalundborg station i tidsrummet kl. ca. 19.50-20.00, og som kan have set den mistænkte i området, eller som kan have hørt pigen skrige op. Ifølge vidneforklaringer befandt sig et par – en mand og kvinde i alderen 20-25 år – på en bænk ved kiosken, ligesom en taxa holdt afventende ved togstationen. Politiet vil derfor også gerne i kontakt med parret og den pågældende taxachauffør for at få deres vidneforklaringer til sagen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Københavnsvej, Køge

Kl. 01.00 standsede politiet en personbil med en 50-årig mand fra Køge bag rattet. Den 50-årige havde ikke efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet og blev derfor sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Politiet kunne konstatere, at det nu var tredje gang inden for de seneste tre år, at den 50-årige blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Da både denne overtrædelse og de to foregående sager om kørsel uden førerret var foregået i samme bil tilhørende et familiemedlem, valgte politiet at beslaglægge bilen med henblik på senere konfiskation. Den beslutning var den registrerede bilejer ikke enig i og ønskede beslaglæggelsen forelagt for retten, så en dommer skal nu tage stilling til, om politiet under disse omstændigheder har ret til at beslaglægge køretøjet. Under alle omstændigheder vil den 50-årige høre nærmere fra politiet, når sagen om nattens kørsel uden førerret skal afgøres.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Østre Ringvej / Københavnsvej, Roskilde

Kl. 03.32 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i krydset Østre Ringvej / Københavnsvej, hvor en bilist var blevet påkørt af en bilist, som havde fortsat sin kørsel ad Østre Ringvej i sydlig retning. Politiet kørte hastigt til området og fandt en bilist forulykket ca. 75 meter nord for en rundkørsel på Østre Ringvej, idet bilisten var kørt op over en kantsten og havde ramt en lygtepæl. Føreren af denne personbil var en 49-årig mand fra Kirke-Såby, som var påvirket af spiritus. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og anholdt til sagen.

En 27-årig mand fra Roskilde kunne oplyse, at han kort forinden i sin personbil var standset for rødt lys på Østre Ringvej ved Københavnsvej, da den 49-årige bilist var kommet bagfra og havde ramt hans bil. Den 49-årige var efterfølgende fortsat videre ad Østre Ringvej mod syd, indtil han forulykkede. Ingen af parterne var kommet til skade uheldene, og den 49-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet inddrog førerretten fra den 49-årige, der således ikke længere må være fører af køretøjer, der kræver et kørekort. Han kan nu afvente analyseresultatet af blodprøven, før politiet tager stilling til, hvordan sagerne skal afgøres.


Søndag – mandag

 

Livløs mand fundet i Roskilde Fjord – Havnevej, Roskilde

Kl. 08.00 fandt to havnegæster en livløs mand i havnebassinet i Roskilde lystbådehavn og ringede 112. Anmelderen havde set en rygsæk flyde i havnen og undersøgte det nærmere for se, om der var en person i vandet. Her så han den livløse mand og slog alarm. Politi og redning kom hurtigt frem til stedet, hvor den livløse mand blev reddet op af havnen, og der blev iværksat førstehjælp. Manden blev kørt i ambulance med politieskorte til sygehuset, men hans liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død af en læge på hospitalet. Politiet fik fastlagt manden identitet til at være en 68-årig mand fra Roskilde. Politiets undersøgelser viste ingen tegn på, at den afdøde havde været udsat for en forbrydelse, men anser dødsfaldet som en tragisk ulykke. De pårørende er underrettet.

Mand faldt igennem isen på en sø – Ved Ringen, Roskilde

Kl. 12.22 kom et alarmopkald fra Roskilde Ring, hvor en 50-årig mand var faldet igennem den tynde is på den lille sø i parken. Manden havde sammen med sin kæreste benyttet parkens frisbeebane, men frisbeen var røget ud i søen, hvor den lå på isen. Den 50-årige mand fra Helsingør gik, trods advarsler fra flere tilstedeværende, ud på den tynde is, hvor han gik igennem isen. Den 50-årig røg i vand til halsen og kunne ikke komme op ved egen hjælp - heller ikke ved hjælp fra den redningskrans, som blev kastet ud til ham. Han holdt sig dog sit hoved oven vande i den iskolde sø, indtil redningsberedskabet nåede frem og fik dykkere ud efter manden. En ambulance holdt klar til at tilse den forkomne mand, som heldigvis var sluppet fra episoden med forskrækkelsen.

Politiet sigtede den 50-årige for at overtræde ordensbekendtgørelsen ved at bringe sig selv i fare, da isen åbenlyst ikke var tyk nok til at bære. Halvdelen af søen var optøet og isen var kun få cm tyk. Den 50-årige er heldig at han slap med livet i behold, men han kan forvente at få en bøde i sagen.

Påtale om mundbind førte til tumult – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 15.24 fik politiet en anmeldelse om, at der var opstået tumult imellem to kunder i supermarkedet Netto på Københavnsvej i Roskilde. En patrulje kørte til forretningen, hvor de to mænd nu var faldet til ro og kunne afhøres af politiet. Det viste sig at der opstod en uenighed i køen, hvor en 58-årig mand fra Roskilde havde påtalt over for en kunde bagved, at han ikke anvendte mundbind, hvorefter der opstod tumult imellem de to mænd. Manden som ikke anvendte mundbind, en 32-årig mand fra Greve, var fritaget for brug af mundbind. Politiet sigtede den 58-årige mand for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da patruljen ud fra sagens omstændigheder fandt, at det var ham som havde været ophavsmand til tumulten. Ingen personer kom noget til ved episoden. Den 58-årige kan forvente en bøde i sagen.

Håndgranat fundet i skoven – Boserupvej, Roskilde

Kl. 15.28 fik politiets vagtcentral en anmeldelse fra en politimand, som i sin fritid havde fundet en gammel håndgranat i Boserup skov. Politiet sendte et foto af håndgranaten til forsvarets sprængstofseksperter hos EOD, som oplyste at der var tale om en ældre håndgranat M23, hvor der potentielt kunne være sprængstof i. Politimanden på stedet sørgede for, at igen personer kom i nærheden af granaten indtil en patrulje og EOD kom frem og fik påvist håndgranaten. EOD valgte at bortspringe håndgranaten på stedet, da det kunne være farligt at flytte den. Politiet afspærrede derfor et større område omkring findestedet. Omkring kl. 19.00 var håndgranaten bortsprængt og afspærringen kunne ophæves.

Motorcyklist ramt af bil – Mørkøv Kirkeby, Mørkøv – Holbæk

Kl. 16.35 kontaktede en 21-årig mand fra Hørve politiet, da han omkring kl. 15.00 havde været involveret i et færdselsuheld på sin motorcykel. Den 21-årige kørte ad Mørkøv Kirkeby i Mørkøv i nordøstlig retning, hvor han i et sving blev ramt af en modkørende bil, som snittede motorcyklens baghjul. Den 21-årige mistede herredømmet over motorcyklen, så han kørte i grøften. Han kom dog ikke noget til, og der skete kun mindre skade med motorcyklen. Den modkørende bilist standsede ikke efter uheldet, men fortsatte sin kørsel. Bilen som ramte motorcyklen var en mindre mørk personbil. Solen stod lavt på uheldstidspunktet, så sigtbarheden for bilisten kan have været nedsat. Det er derfor uvist, om den modkørende bilist har opdaget den lette påkørsel.

Politiet optog rapport i sagen, og forsøger nu at finde frem til den lille mørke bil og dens fører. Vidner, som har bemærket uheldet, eller andre som har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 16.51 sigtede og anholdt politiet en 52-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. Bilisten kørte ad Nordre Ringvej ved rundkørslen ved Klosterparks Alle i Ringsted, hvor han blev standset af politiet. Den 52-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når blodprøveanalysen er færdig vil den 52-årige høre mere i sagen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler