Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Svinninge - torsdag den 16. juli

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Svinninge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Stenmarksvej, Slimminge, Ringsted
Mørkøvvej, Marke, Svinninge
Skeltoften, Kalundborg

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Solrød Center, Solrød Strand

Færdselsuheld – Landevejen/Rute 21, Holbæk

Kl. 17.07 skete et sammenstød ved afkørselsrampen fra rute 21 sydgående mod Tuse. En personbil, som blev ført af en 42-årig kvinde fra Tuse holdt stille for ubetinget vigepligt ved rundkørslen, da hun blev påkørt bagfra af en personbil med en 61-årig mand fra Vig bag rattet. Kvindens bil blev påkørt på bagskærmen, men der skete kun materiel skade. Begge parter blev tilset i ambulance, men ingen personer var kommet til skade ved påkørslen. Politiet registrerede uheldet.

Narkopåvirket mand påkørte politibil – Køge/Ringsted

Kl. 18.01 fik politiet en anmeldelse fra en bekymret borger, som kørte bag en personbil, som kørte usikkert og var til fare for trafikken på Vestmotorvejen. Ved Kongsted Rasteplads var føreren ved at køre ud på motorvejen i den forkerte retning mod færdslen. Bilen var kørt af ved Bjæverskov og kørte over for rødt lys i krydset ved Ringstedvej/Ejbyvej, hvorefter den kørte ned på motorvejen igen ad tilkørsel 33 og fortsatte til Køge Bugt Motorvejen, hvor personbilen kørte af ved afkørsel 32. Her fik patruljen kontakt til bilen og forsøgte at få føreren til at standse. I forbindelse med standsningen påkørte bilen politibilen ved lav fart. Føreren, en 42-årig mand uden fast bopæl i Glostrup, viste sig at være påvirket af narko, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han havde desuden ikke et gyldigt kørekort, så blev også sigtet for kørsel uden førerret, kørsel over for rødt lys og for ikke at anvende sikkerhedssele under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Ingen personer kom til skade i forbindelse med uheldet.

Narkokørsel og narkofund – Holbæk

Kl. 20.31 kørte en personbil ad Bjergskovvej mod øst, hvor den foretog en uvending på Søvej ved Kastrup. En patrulje standsede bilen, for at lave en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Føreren, en 23-årig mand fra Holbæk, var påvirket af narko, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Bilen blev ransaget og den 23-årige visiteret, hvor betjentene fandt 1,7 gram skunk, som han blev sigtet for at besidde.

Kl. 21.20 sigtede og anholdt politiet en 21-årig mand fra Holbæk for narkokørsel i en personbil ad Kanalstræde i Holbæk. Bilen blev ransaget og i handskerummet fandt patruljen hash, som blev kontrolvejet til 26,6 gram. Den 21-årige blev sigtet for narkobesiddelse og taget med til en blodprøveudtagelse.

Hashen blev i begge sager beslaglagt med henblik på konfiskation. De anholdte blev i begge løsladt efter blodprøveudtagelsen og kan nu forvente at høre mere, når resultatet på blodprøven kommer.

Brand i skraldespand – Louisevej, Roskilde

Kl. 21.47 blev politi og brandvæsen sendt til brand i en skraldespand ved et offentligt toilet i Folkeparken i Roskilde. Forbipasserende borgere ringede 112, da de opdagede branden og en handlekraftig 17-årig ung mand fra Roskilde forsøgte at slukke ilden, da han hældte vand fra en vandflaske på den brændende skraldespand. Brandvæsnet efterslukkede branden, og der skete ingen skade på bygningen. Undersøgelsen af brandstedet viste, at nogle kul var efterladt på skraldespanden og at det formentlig var dem som var antændt. Politiet formoder derfor, at branden var påsat. Vidner så fem unge mænd, som løb fra stedet i sydlig retning med biblioteket kort efter branden startede.

Øvrige vidner, der så gruppen af unge mænd, som løb fra Folkeparken i retning mod biblioteket omkring gerningstidspunktet, og som kan komme med et signalement af de unge, bedes ringes til politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel på ATV – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 00.15 så en patrulje en ATV, som kørte på offentlig vej, selvom den ikke var indregistreret eller forsikret. Politiet standsede ATV´en og traf føreren, en 31-årig mand fra Kalundborg, var påvirket af alkohol over det tilladte, så han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Den 31-årige mand var desuden frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 31-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sine mange sager.

Mand anholdt for uorden på sygehus – Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 03.00 fik politiet anmeldelse fra akutafdelingen på Holbæk sygehus om, at en mand var voldsomt udadreagerende på stedet. En patrulje kørte hurtigt frem, hvor de traf en ophidset 52-årig mand fra Kirke-Eskilstrup, som skønnedes psykisk uligevægtig. Han blev taget med til politistationen for at genoprette roen på stedet. Han blev løsladt torsdag morgen, da han var faldet til ro, men blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.Flere artikler