Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Svinnige - tirsdag den 28. april

dato

Svinninge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Svinnige er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Toldboldvej, Rørvig
Østersøvej, Rødvig Stevns
Charlottevej, Høng
Rabalderstræde, Roskilde (2 steder)
Jernbanevej, Høng
K. P. Danøsvej, Holbæk

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Stigbrovej, Himlingøje, Hårlev
Hedelunden, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Frederiksborgvej, Roskilde


Grundlovsforhør – Besiddelse af narkotika til videresalg – Odsherred

Kl. 09.50 henvendte politiet sig på en adresse i Nørre-Asmindrup for at lede efter en 16-årig dreng, som var efterlyst som forsvundet fra en institution i Nordsjællands politikreds. Politiet havde fået et tip om, at han måske opholdt sig på adressen, men det gjorde han ikke. I forbindelse med gennemgang af adressen traf politiet to kvinder på hhv. 34 og 38 år samt en 40-årig mand – alle fra Odsherred. De blev alle tre anholdt som mistænkte for besiddelse af narkotika, idet politiet i forbindelse med eftersøgningen af den 16-årige dreng på adressen fandt bl.a. en tallerken stående frit fremme med et hvidt pulver på. Narkohunde blev herefter tilkaldt som assistance til en ransagning af adressen for at finde eventuelt yderligere narkotika. Ved ransagningen fandt politiet ca. 52 gram amfetamin, knap 10 gram skunk, syv gram hash og godt to gram kokain. Alle tre anholdte blev transporteret til politistationen i Roskilde med henblik på afhøring til sagen. Den 34-årige kvinde kunne kun mistænkes for at have besiddet godt ét gram amfetamin og ca. 2½ gram hash, så hun blev løsladt efter sigtelse og afhøring til en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De to øvrige anholdte sigtede politiet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at være i besiddelse af den resterende del af narkotikaen med henblik på videreoverdragelse, ligesom politiet mistænker dem for at have solgt narkotika og derved opnået en fortjeneste før anholdelsen. Derfor vil anklagemyndigheden fremstille de to anholdte i et grundlovsforhør i Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen. Politiet kan derfor ikke oplyse yderligere om sagen.

Færdselsuheld – Tune Landevej / Greve Landevej, Greve

Kl. 10.06 var der sket et færdselsuheld i det lysregulerede vejkryds, hvor to biler var stødt sammen og efterfølgende havde ramt et lyssignal. En ambulance var sendt til stedet og bragte en 31-årig mand fra Tune til sygehuset i Køge, hvor han blev indlagt til observation for hjernerystelse. Uheldet skete, efter at en 41-årig mand fra Greve var kørt i en personbil ad Tune Landevej mod sydøst. I lyskrydset ved Greve Landevej ville han svinge til venstre og blev under svingningen påkørt af den 31-årige, der i en personbil var kørt i modsat retning ad Mosede Landevej i den hensigt at fortsætte ligeud og videre ad Tune Landevej mod nordvest. Begge biler fik betydelig materiel skade, og lyssignalet midt i krydset blev ramt af den 31-åriges bil. Den 41-årige slap uskadt fra uheldet og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Livløs kvinde i vandkanten – Kystvejen, Kalundborg

Kl. 10.40 slog en 42-årig kvinde fra Svebølle alarm, da hun havde fundet en livløs kvinde i vandkanten ved Kystvejen. Anmelderen havde kort forinden bemærket ved et bådhus, at en mobiltelefon og briller var efterladt, men ikke hæftet sig nærmere ved det. Da effekterne stadig lå der ved afslutning af hendes gåtur langs stranden, tog hun effekterne med sig med henblik på aflevering til politiet som hittegods. Hun besvarede et opkald, som viste sig at være pårørende til en 73-årig kvinde fra Kalundborg. De pårørende var bekymret for den 73-årige, som efterfølgende blev fundet livløs i vandkanten. Ambulancepersonalet bragte hende til sygehuset i Holbæk, hvor en læge konstaterede hende afgået ved døden. Politiet undersøgte findestedet og afspærrede i den forbindelse Kystvejen frem til kl. ca. 12.00, så bustrafikken måtte omlægges. Efter undersøgelserne i området samt på kvindens bopæl arbejder politiet fra en teori om, at der ikke er foregået noget strafbart, før kvinden blev fundet livløs i vandkanten.

Færdselsuheld – Sasserupvej / Søstrupvej / Nørupvej, Holbæk

Kl. 12.22 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet to biler var stødt sammen. En 48-årig kvinde var kommet til skade og blev bragt på sygehuset i Holbæk til behandling for et knoglebrud i en arm. Hun var inden uheldet kørt i en personbil ad Nørupvej mod øst og fortsat videre ud over vigelinjen ud på Sasserupvej, hvor hun påkørte højre side på en personbil, der blev ført i sydlig retning ad Sasserupvej af en 78-årig mand fra Jyderup. Han slap uskadt fra uheldet, hvor begge biler fik skader. Den 48-årige kvinde kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 15.43 havde en 31-årig mand fra København N pludselig mistet kontrollen over sin personbil, da han kørte på motorvejen i det nordgående spor ca. 1500 meter nord for Solrød S-afkørslen. Bilen ramte autoværnet og snurrede rundt, så den standsede med front mod kørselsretning. Hverken den 31-årige eller hans familie i bilen kom til skade ved uheldet, hvor oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 16.30. Ingen øvrige trafikanter blev impliceret i uheldet.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 16.00 skete der endnu et færdselsuheld på motorvejen i det nordgående spor lige efter sammenfletningen mellem Vest- og Sydmotorvejen. En 31-årig mand fra Bosnien var kørt i en personbil fra Vestmotorvejen i tredje vognbane, hvorefter han ville skifte vognbane til højre efter sammenfletningen. Herunder overså han en 58-årig kvinde fra Vanløse, der fra Sydmotorvejen også kørte i nordlig retning. Hendes bil blev ramt ved bagenden, så hun mistede kontrollen over den, så den snurrede rundt og standsede ved midterrabatten med front mod færdselsretningen. Oprydningsarbejdet efter dette uheld var også afsluttet kl. ca. 16.30, så trafikken igen kunne passere uhindret.

Bortvisning af uønskede – Vestre Grænsevej, Solrød Strand

Kl. 20.10 kørte politiet til et spejderhus, på hvis indhegnede område nogle unge mennesker havde forsamlet sig. På stedet traf politiet fire lokale – tre unge mænd og en ung kvinde i alderen 18-20 år – som havde tændt bål på stedet samtidig med, at de drak øl. De blev gjort bekendt med, at det var privat område, hvorfor de alle blev bortvist fra området, som de var kommet ind på ved at kravle over et hegn. Ingen blev sigtet for noget.

Mistænkelig forhold – Æblehaven, Roskilde

Kl. 21.37 fik politiet en henvendelse om, at tre maskerede mænd medbringende et koben var løbet hen over en legeplads i området i retning mod kælderen i en af blokkene. Kort efter var en bil hørt køre derfra med hjulspin. Politiet kørte til området, hvor en gruppe på 10-15 personer hurtigt spredtes ved politiets ankomst. Hvad der reelt var foregået i området og af hvem, fandt politiet ikke umiddelbart ud af i forbindelse med undersøgelserne i området.

Forsøg på indbrud i lejlighed – Hedelunden, Greve

Kl. 02.55 slog en 32-årig kvinde fra Greve alarm, idet hendes hund kort forinden havde gøet voldsomt. Efterfølgende havde hun konstatere, at en ukendt person havde forsøgt at bryde hendes havedør op. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, som ledte efter personer, der kunne mistænkes for indbrudsforsøget. Politiet fandt dog ikke nogen personer, ligesom en undersøgelse af den opbrudte havedør blev foretaget for at finde eventuelle spor til identifikation af indbrudstyven. Anmelderen havde ikke set nogen personer og kan derfor ikke give noget signalement af nogen mistænkte.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi