Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Svinnige - fredag den 24. april

dato

Svinninge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Svinnige er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Navervej, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Strandmarken, Karlslunde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ågerupvej, Ringsted


Husk at holde afstand i det gode vejr – Hele kredsen

Nu er det weekend, vejret er godt, og det giver mange borgere lyst til at komme ud at nyde solen. Selvom landet er begyndt at åbne lidt op, skal vi stadig overholde reglerne og forsamling og om at holde afstand. Politiet er opmærksomme på de steder, hvor mange mennesker søger til i det gode vejr, så som parker, havneområder og ved ishuse. Der vil være lejlighedsvis patruljering forbi stederne, for at sikre at reglerne om forsamling bliver overholdt. Borgerne opfordres til at søge til knap så besøgte udendørsområder for at nyde foråret.

Dømt for salg af narkotika – Agervang, Holbæk

I går den 23. april 2020 faldt der dom i en sag om salg af narkotika, hvor en 30-årig mand blev idømt et års fængsel og udvisning af Danmark i seks år. Sagen startede i december, hvor politiet ransagede en lejlighed i Agervang, Holbæk, som den dømte havde tilknytning til. På adressen fandt politiets narkohunde over 90 gram kokain beregnet til videresalg, som manden kunne mistænkes for at eje, hvorfor politiet kunne anholde den nu 30-årige mand. Han blev i går idømt 1 års fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i seks år ved Retten i Holbæk. Den 30-årige ankede dommen.

Bilist fik det skidt og kørte galt – Holbækmotorvejen, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 19.27 kørte en 26-årig mand fra Holbæk på Holbækmotorvejen i vestlig retning, da han fik det skidt under kørslen. Den 26-årige mistede herredømmet over bilen og kørte galt i et solouheld, hvor bilen rullede rundt. Med som passager i bilen var en 27-årig mand fra Kalundborg, som fik tilkaldt hjælp til den 26-årige, som kortvarigt havde mistet bevidstheden. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 26-årig var vågnet op, men blev taget med til kontrol på sygehuset. Der vil blive udtaget en blodprøve af den 26-årige, som skal afklare om han var påvirket under kørslen. Politiet optog rapport i sagen og afventer nu resultatet af blodprøven.

Stjålet motorcykel og uden kørekort – Nordvangen, Køge

Kl. 1935 standsede en politipatrulje en motorcykel, som ikke havde nummerplade bagpå. Føreren, en 18-årig mand fra Ishøj, havde ikke kørekort til motorcyklen og blev sigtet for kørsel uden førerret. Ved nærmere undersøgelse af motorcyklen viste det sig, at den var stjålet fra Skibby i Nordsjællands Politikreds d. 14. april 2020. Den 18-årige blev derfor sigtet for brugstyveri af motorcyklen. Ejeren af motorcyklen blev kontaktet og den blev kørt hjem til rette ejer igen. Den 18-årige kan forvente at høre mere fra politiet når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld ved overhaling – Vordingborgvej/Sæddervej, Tureby – Køge

Kl. 22.47 skete et færdselsuheld på Vordinborgvej i Tureby i forbindelse med en overhaling. En 21-årig mand fra Køge kørte ad Vordingborgvej mod sydvest, da han ville overhale en 37-årig mand fra Køge, som kørte i samme retning. Den 37-årige påbegyndte samtidig et venstresving mod Sæddervej. Den 21-årige forsøgte at undvige højre om, men ramte den 37-åriges bil på bagerste venstre side og påkørte et skilt og et hegn ved et savværk.

Forud for uheldet havde en politipatrulje bemærket den 21-årig, som kørte i sin bil ad Billesborgvej i Herfølge. Patruljen synes den 21-årige havde kørt for hurtigt, og ville standse bilen. Da patruljen tændte udrykningssignalet satte den 21-årige hastigheden op og kørte fra patruljen. Politiet kørte efter i samme retning, men bilen kørte fra patruljen på Vordingborgvej. Da patruljen igen så bilen, var den kollideret med den 37-åriges bil.

Politiet mistænkte at den 21-årige var påvirket af narkotika og han var desuden frakendt førerretten i en sag om hastighed, hvorfor han stak af fra politiet. Den 21-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han pådrog sig mindre skader i forbindelse med uheldet og blev kørt til sygehuset i ambulance til kontrol, hvor han også fik udtaget en blodprøve. Han slap fra uheldet med brud på en finger og blev løsladt efter blodprøveudtagelsen. Den 37-årige kom ikke til skade ved uheldet, men der skete store skader på begge biler. Politiet optog rapport i sagen omkring uheldet, som skal belyse omstændigheder. Når resultatet af blodprøven kommer, kan den 21-årige forvente et retsligt efterspil i sagen.Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi