Kalder alle supersælgere! - Circle K Svinninge søger nu deres nye deltidssælgere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære fremtidige kollega  

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle. Men det er et job der passer til mange, og måske også dig?  

At arbejde som sælger på Circle K er ikke som ethvert sælgerjob. Os der arbejder her er vilde med det, og spørger du en af vores uundværlige sælgere om hvorfor, vil de bla nævne: Selvstændighed, fleksibilitet og ansvar.

Vi leder efter en positiv teamplayer som:
• Har en sælger gemt I sig, motiveres af salg og kan levere en service lidt ud over det sædvanlige  
• Kan bevare overblikket og humøret, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft. Også selvom der er lang kø  
• Har en interesse for at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til, at lave de lækreste sandwich og de bedste burgere.  
• Forstår vigtigheden af, at vores kunder får den bedste oplevelse når de besøger os. Dette indebærer også at butikken, kundetoilet og forplads er ren og pæn.   
• Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit. Og til tider er villig til at give lidt ekstra.  

Hvad kan I tilbyde mig?  
Hos Circle K er der plads til alle! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på, og vi arbejder altid samme som One team! 

Det er altafgørende at du har lysten og motivationen til at lære nye ting, udvikle dig og bidrage til vores ”one-team” kultur. Hvis du har ambitionen om at bygge en karriere, får du unikke muligheder i Circle K, så længe du har den motivation der skal til.

Udover helt unikke udviklingsmuligheder, tilbyder vi et job med yderst attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du bla få medarbejderrabat på brændstof, bilvask samt på mad og drikkevarer i vores butikker.

Derudover tilbyder vi:  
• En attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring  
• Fordelagtige lønninger og forskudttidstillæg 
• Og ikke mindst, Danmarks bedste kollegaer

Så hvis du vil have et job, hvor du kan være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, udvikle dig og blive en del af et fantastisk team på Circle K Svinninge, så er det nu du skal sende din ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Store Manager Pia Schmidt på tlf nr.: 59 26 53 53

Antal timer: 
Cirka 10 timer om ugen, med mulighed for flere timer i perioder.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: 
Løbende 

På vej i den rigtige retning - vil du være med?
Hos Circle K arbejder vi på en mere bæredygtig og klimavenlig transport. Vi arbejder for at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod.

Læs mere om hvordan vi vil gøre transporten grønnere: https://www.circlek.dk/groenomstilling

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

CIRCLE K DANMARK A/S, Holbækvej, 4520 Svinninge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ars2.equest.com/?response_id=691799f409f8607c3fdbfba7abd6f80f

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842475

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet