Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Svinninge - torsdag den 13. august

Svinninge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Mimosevej, Tune
Bredager, Greve
Kalundborgvej, Gørlev
Rønne Alle, Svinninge
Tjørnevænget, Asnæs

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Tystrupvej, Store Fuglede

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser


Færdselsuheld – Landevejen, Tuse, Holbæk

Kl. 15.21 skete et mindre sammenstød på Landevejen ved Tuse, da en 32-årig kvinde fra Rørvig satte farten ned, idet der var en langsomt kørende traktor foran. Bagfra kom en 18-årige kvinde fra Svinninge kørende, men overså at den forankørende bremsede. Hun påkørte derfor den forankørende, så der skete mindre skader på begge biler. Den 18-årige kvinde blev tilset på skadestuen, men ingen personer var kommet til skade. Politiet registrerede uheldet.

Blufærdighedskrænkelse i bus – Nylandsvej, Køge

Kl. 15.38 anmeldte en 19-årige kvinde fra Køge, at hun kort forinden var blev udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand i bus nr. 121 mod Køge. Hun steg på bussen på Nylandsvej, hvor en mand allerede befandt sig. Han flyttede sæde for at sætte sig ved siden af den 19-årige. Her lagde manden gentagne gange sin hånd på kvindens lår, selvom hun flyttede benet. Da kvinden stod af på Ølby Station for at skifte bus steg manden også af bussen. Den 19-årige tog bussen videre, og manden blev tilbage på stationen.

Han beskrives som: mand, asiatisk af udseende, 40-50 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, sort/gråsprængt halvlangt hår. Han var iført blå ansigtsmaske for munden, mørkt bluse med lynlås. Han medbragte en rygsæk med sort elastikbånd på ydersiden.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til manden. Vidner som har set den beskrevne mand, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.


Brand i container – Sognevejen, Karlslunde - Solrød

Kl. 15.53 kom et alarmopkald om brand i en container, som stod placeret i nærheden af nogle træer. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden blev slukket. Der var ingen risiko for, at ilden skulle sprede sig. Containeren indeholdt byggeaffald, og der var ingen mistanke om, at branden var påsat. Branden er formentlig opstået ved, at nogle klude med olie var selvantændt.

Påvirket bilist påkørte hus – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 19.32 kørte en 32-årig mand fra lokalområdet i Jyderup ad Holbækvej mod sydvest, da han ud for nr. 7 mistede herredømmet over bilen, som skred ud og ramte husfacaden og et el-skab. En patrulje kom frem til stedet, hvor den 32-årige var uskadt, men kørte i påvirket tilstand. Han blev derfor sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, som skal vise, om han var påvirket af spiritus og narko. Politiet fandt desuden 1,5 gram amfetamin i bunden af bilen, som den 32-årige blev sigtet for at besidde. Den 32-årige var frakendt førerretten for en tidligere sag om spirituskørsel, så han blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. El-selskabet blev orienteret om uheldet, og kom for at udbedre skaderne på el-skabet. Den 32-åriges bil måtte køres væk af autohjælp. Efter blodprøveudtagelsen blev den 32-årige løsladt, og nu venter politiet på resultatet, hvorefter han vil høre mere i sagen.

Unge mænd med hash på lommen – Anlægsvej, Ringsted

Kl. 21.05 var lokalbetjentene i Ringsted på patrulje og kom forbi en institution, hvor to unge sad under et halvtag. Der lugtede af hash på stedet, så de to unge mænd på 16 år fra Ringsted blev visiteret, hvor betjentene fandt 29 gram hash på den ene og 58 gram hash på den anden. De unge mænd havde hashen i en taske hængt foran på brystet, så den var let at komme til.

En stor del af hashen var pakket ind i sølvpapir på hver ca. 1 gram – de såkaldte ”salgsklumper”. Drengene blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på at sælge hashen. De ulovlige stoffer blev beslaglagt og vil senere blive destrueret. De blev begge anholdt og kørt hjem til deres forældre, som blev orienteret om sagen. De sigtede vil senere blive indkaldt til en afhøring under overværelse af de sociale myndigheder. De sigtede vil herefter høre mere, når sagen skal afgøres.

”Skud” var fyrværkeri – Gersagerparken, Greve

Kl. 22.05 fik politiet flere anmeldelser om, at der var hørt skud i Gersagerparken. Flere patruljer kørte til beboelsesområdet, hvor alt var roligt og ingen tegn på, at der var sket noget på stedet. Patruljerne traf flere borgere havde hørt larmen, men mente at det var fyrværkeri. Nogen havde set nogle drenge, som kastede kanonslag omkring anmeldelsestidspunktet. Politiet fandt nogle afskudte kanonslag i krydset Egelykkeparken/Grønlykkeparken, men der kom ikke flere brag i området.

Spiritusbilist søgt af fogeden – Landevejen, Sandby, Svinninge – Holbæk

Kl. 01.23 blev en 32-årig mand fra Svinninge sigtet og anholdt for spirituskørsel ad Landevejen mod vest. Den 32-årige var frakendt førerretten for en tidligere sag om spirituskørsel, så han blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Føreren havde lånt bilen, så ejeren af bilen kan forvente en bøde for at overlade sit køretøj til en person uden kørekort. Da den 32-årige havde fået udtaget blodprøven, blev han fortsat tilbageholdt, da han var søgt til at møde i fogedretten. Han blev torsdag formiddag fremstillet i fogedretten, hvor han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 32-årige høre mere i sagen.Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler